Aktivnosti in ustvarjanje, Prazniki, Pust

LIČENJE OBRAZA ZA PUSTA HRUSTA

ličenje obraza

Prihajajo najbolj norčavi dnevi v letu in otroci se jih zelo veselijo. Izbirajo, kateri pustni kostum si bodo to leto nadeli za veselo rajanje. Seveda se zelo radi poistovetijo s svojim idolom, pravljičnim likom, ki jih je v zadnjem času navdušil. Da pa bo maska še popolnejša, sem pripravila nekaj idej, kako obraz otroka naličiti v šemo, ki jo predstavlja.

Najbolj pogosti liki, v katere se otroci najraje našemijo, so: lev, tiger, pirat, gusar, princeska, kuža, samorog, zmaj, vila, metuljčica, plesalke, klovn, medved, Spiderman, Ninja turtles, panda, miška, Minnie, zajček, čarovnica,…in še bi lahko naštevali.

In v kaj se boste našemili letos vi, starši? Luštno je biti vsaj za 1 dan nekdo drug in še otroci neizmerno uživajo, ko starši sodelujemo in se skupaj z njimi poveselimo. Kakor koli, ustvarjalne, predvsem pa prijetne trenutke vam želim!

Naj bo nagajivo!

 

(FOTOGRAFIJE smo našli na “google slike” in “pinterestu”)

 SAMOROG

BATMAN

NINJA TURLES

KITTY MUCA

KITTY MUCA

KLOVN

KLOVN

KUŽA DALMATINEC

LEV

MEDO

METULJČICA, VILA

METULJČICA, VILA

MIŠKA MINNIE

MIŠKA MINNIE

ZMAJ, DINOZAVER

ZMAJ, DINOZAVER

ZMAJ, DINOZAVER

DUHEC, OKOSTNJAK

MEDO PANDA

PIRAT

PIRAT

PRINCESKA, VILA

PRINCESKA, VILA

SAMOROG

SAMOROG

SAMOROG

DUHEC

TIGER

TIGER

DUHEC, DRAKULA, VAMPIR

METULJČICA, VILA

ZAJČEK

ZAJČEK

ZAJČEK

ZEBRA

POWERGIRL, SUPERGIRL

 

Bi bil/a rad/a obveščena še o vseh novostih, drugih novih zapisih in aktualnih popustih?Potem te vabimo, da se čimprej prijaviš na e-novičke in tako boš vedno med prvimi, ki bodo seznanjeni z vsemi novostmi. Prijaviš se TUKAJ.