Dojenček, Oblačenje, Vse novice

VREČKA PRESENEČENJA s top oblačili- prihranite kar 50%

vrecka-presenecenja-wowbaby.si

Imate radi presenečenja?
Potem obdarite sebe in vašega malega srčka z izbiro ene izmed Vrečk presenečenj v katerih smo nabrali luštne, kakovostne izdelke za vašega otroka in to po zelo ugodni ceni, kar 50 % ceneje. V kompletu so izdelki “vsega po malo”, v različnih barvnih kombinacijah, po našem izboru, zato se tudi imenuje Vrečka presenečenja. Cena kompleta je zato zelo ugodna.

vrecka-presenecenja-popust

Na fotografiji pri vsaki vrečki presenečenja lahko preverite, kateri kosi so v vrečki. Fotografije izdelkov so le skice za lažjo predstavo vsebine vrečke in ne prikazujejo dejanskih detajlov izdelkov v vrečki. Tukaj je primer sestave ene izmed vrečk presenečenj:

primer-otroskih-izdelkov
Če boste izbrali več Vrečk presenečenja, se lahko zgodi, da se kakšen izdelek ponovi.
Vsi izdelki so narejeni v EU in imajo certifikat Varno za otroka. Vzdrževanje je navedeno na vsakem izdelku.

Ne pozabite, Vrečke presenečenja so le v omejeni količini in zelo ugodne. Zato hitro izberite svojo, veliko prihranite in se pustite presenetiti!

Vrečke presenečenja so ločene z izdelki po spolu, kar za lažjo prepoznavnost označujeta roza in modra barva na fotografijah, v nazivu in opisu pa so zapisani tudi, kateri kosi so v vrečki, koliko jih je in v kateri velikostni številko so:

vrecka-presenecenja-wowbaby.si         vrecka-presenecenja-wowbaby.si

V vrečkah presenečenja so oblačila narejena v EU, varna za otroško kožo, proizvajalca Pinokio. Več podrobnosti o njih si lahko preberete tukaj.