O nas

Leta 2012 sem se Nataša Božič odločila, da je delo z otroškimi izdelki to, kar želim početi vse življenje. Še posebej po rojstvu obeh otrok Žane in Jaše je ta želja samo rasla in rasla. Kljub drugačnim nasvetom strokovnjakov sem spletno trgovino poimenovala WOW! Baby, ker sem z njim želela sporočiti, da bom ponudila WOW izdelke za dojenčke in malčke, in da bo kupec ob pogledu na kupljene izdelke zadovoljen vzkliknil WOW! S podporo moža Borisa mi je uspelo vzpostaviti vez s strankami, ki jim – tako kot nama – največ pomenijo njihovi otroci. Nasmehi na obrazih vas strank, vaše navdušene zahvale in izjave naju oba z možem ženejo naprej, da nama ni težko kakšen dan delati tudi od jutra do večera, da je naročilo čim prej odposlano.

wowbabyTo smo mi, “Božičkovi”.

Mami Nataša in ati Boris
FOTO: Foto Tatjana

V naši ponudbi boste našli širok izbor oblačil za dojenčke in malčke vse od rojstva naprej pa do treh let starosti. Izdelki so iz kakovostnih in otroku prijaznih materialov. Tako pri nas najdete bodije, žabice, pajace, komplete za odhod iz porodnišnice, jope, kapice itd. Prevladuje bombaž, oblačila so mehka in udobna z mnogimi rešitvami za enostavno oblačenje otroka. Kolekcije sledijo modnim smernicam, barve in motivi so prikupni in odlični za kombiniranje. V eni sami kolekciji je lahko tudi preko 20 izdelkov, da si lahko izberete komplet po svojem okusu. Prepričana sva, da lahko pri nas vsaka mamica najde kaj čudovitega za svojega otroka, prav tako pa tudi domači, ki pridejo k nam po darilo.wowbaby

Prijazno vabljeni k nakupovanju v drugačni trgovini, v spletni trgovini WOW! Baby. Hvaležni smo, da s tem podpirate naše malo družinsko podjetje, nas.

Družina Božič, WOW! Baby