VRAČILO BLAGA je možno v 14 dneh od prevzema naročenega:
v primeru, da ste kupili artikel, ki ne ustreza in bi ga želeli vrniti, izpolnite spodnji obrazec. Stranki uredimo vračilo denarja na plačilno sredstvo s katerim je plačala izdelek, če le-ta ustreza vsem pogojem. Če želite drugo velikost izdelka ali popolnoma drug izdelek, oddajte novo naročilo v trgovini. Menjav nimamo.

POGOJ ZA VRAČILO je NOV IZDELEK, neuporabljen, nenošen, brez smradu, nezmečkan in v embalaži, ki je prav tako nepoškodovana, nezmečkana. Prav tako morajo biti priloženi vsi dodatki kot so deklaracije, knjižice, okrasni papir, itd, ki so bili del izdelka ob nakupu. Če izdelek stranke ne ustreza pogojem vračila in nam ga kljub temu pošlje, ga vrnemo stranki na njene stroške.

Stroške vračila blaga do nas krije kupec. Embalaža izdelka ni transportna embalaža, zato izdelek pred pošiljanjem primerno zavarujte (dajte v škatlo, folijo, vrečko,…ki je primerna za transport). Ne priporočamo pošiljanja izdelkov z navadno pošto brez sledenja. Takšna pošiljka se lahko na poti “čudežno izgubi”, ker ji ni možno slediti, kar pomeni vašo škodo.

K vračilu dodajte svoje podatke, da vas lahko kontaktiramo.
Naš naslov:
KUBUS Nataša Božič s.p.
Na trati 8
2212 Šentilj

E-mail: info@wowbaby.si

Če ste prejeli napačen izdelek, stroške pošiljanja krijemo mi (vračilo izdelka in nova odprema).

    Podatki o naročilu

    Podatki o izdelkih in razlogu za vračilo

    Prebral sem in se strinjam s Pogoji poslovanja