Dojenček, Oblačenje, Vse novice

HANDMADE kolekcija HAPPY BEAR

oblacila-za-dojencke

Spoznajte našo ročno izdelano kolekcijo “Happy Bear”, ki jo je z ljubeznijo kreirala naša WOW! lastnica, Nataša Božič.

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of wowbaby kolekcije (1080 × 1080 px) (1080 x 1920 px) - 3

Po večletnem premoru je tako ponovno prisluhnila svojemu srcu, želji po ustvarjanju za najmlajše in zavihala rokave. Vsak kos v tej kolekciji je plod skupnega dela in ljubezni do najmlajših. Nataša prispeva ideje, skice, izbira tkanine in barve, medtem ko izkušena šivilja vse skrbno zašije in je prava zakladnica znanj in nasvetov.

otroska-oblacila

Certificirana kvaliteta

Vse tkanine v kolekciji Happy Bear so izdelane v Evropi in imajo OEKO-TEX® STANDARD 100 certifikat, kar zagotavlja, da so varne za otroka in testirane na škodljive snovi. Zdravje in varnost vaših malih sončkov je za nas na prvem mestu!

Ročno izdelano z ljubeznijo

Vsak izdelek je ročno delo in ne produkt masovne izdelave. Preden pride v našo ponudbo, Nataša vse testne izdelke še dodatno preizkusi in opere, da zagotovi, da prejmete samo najboljše kose.

Udobno, kvalitetno in stilsko

Nataša je izbrala rebrasto in vafel jersey blago, ki je trenutno velik hit. Izdelki so mehki, udobni, raztegljivi in omogočajo brezskrbno igro. Tudi po mnogih pranjih bodo ostali lepi in z veseljem jih bodo lahko kasneje nosili še “naslednji” otroci.

 

otroska-oblacila

legice

otroska-oblacila

otroska-kolekcija

hlace-majica