Dojenček, Oblačenje

OTROŠKA OBLAČILA ZNAMKE PINOKIO

oblacila
Ste vedeli, da je naša trgovinica zvesta blagovni znamki Pinokio že od leta 2015?
Ja, takrat sem uvažala izdelke preko veleprodajalca na Poljskem, ker je bila moja trgovinica še premajhna, da bi lahko sama uvažala izdelke direktno od proizvajalca. Do leta 2017 pa mi je z veliko truda in dela uspelo. Seveda, brez vas in vašega zaupanja v moje izdelke to ne bi šlo. Vsak dan sem delala na prepoznavnosti znamke in njene kvalitete na slovenskih tleh, kajti bila sem ena prvih, ki so prodajale to kvalitetno znamko pri nas.
Z možem sva obiskala sejem na Poljskem, da sva se spoznala še z zaposlenimi v Pinokiu, z njihovo vodjo, začutila energijo, strast in njihovo vizijo. Kvaliteto izdelkov sva tako ali tako že dobro poznala in verjela vanje. A tako je lepo imeti pristni osebni stik, spoznati “sodelavce”.
 
Iz sejma sva odšla s polno dobre energije. Veš, tisto, ko imaš z nekom iste želje, isti pogled, isto poslanstvo. Za otroka priskrbeti le najboljše. Čudovito je poslovati z njimi in enkratno je stati za izdelki, za katere veš, da so top, kvalitetni in po vrhu še zelo modni.
 
 
.
In zakaj so Pinokio oblačila tako enkratna?
👌 narejena so na Pojskem,
👌 vsi izdelki imajo certifikat “varno za otroka” (zahvaljujoč temu ste lahko prepričani, da oblačila ne bodo dražila otrokove kože in ne bodo vplivala na njegovo zdravje),
👌 bombažni materiali, ki imajo OEKO-TEX STANDARD 100 certifikat (ne bodo vsebovali škodljivih ali strupenih snovi),
👌 izdelki so varni in modni,
👌 uporabljajo se samo gumbi pritiskači brez niklja, zato so varni za vašega otroka,
👌 tiskanje oblačil z barvami na vodni osnovi (ne vsebujejo težkih kovin, ne bo dražilo otrokove kože in ne bo vplivalo na njegovo zdravje. Zagotavlja obstojnost tudi po številnih pranjih),
👌 oblačila so krojena tako, da nudijo udobje in brezskrbno gibanje, uporabljeni so patent pasovi, ki ne tiščijo v trebušček, pajaci imajo na petnem delu nad stopalom všito gumico, da stopalka ne zleze s stopala, praktično zapiranje po celotni dolžini pri bodijih, pajacih, da je previjanje in oblačenje poenostavljeno),
👌 nenehne nove kolekcije po zadnjih modnih trendih.
.
Pinokio oblačila se izdelujejo od velikosti 50 pa vse tja do 5 let. Če se pripravljate na dojenčka, je vaš otrok prerasel oblačila, ali iščete darilo ob rojstvu, vabljeni pokukati v trgovinico tudi vi. Izberite le najboljše za svoje najmlajše! Zelo boste zadovoljni!
.
Vesela bom, če boste svoje zadovoljstvo podelili tudi z nami, s kakšno fotografijo ali komentarjem. Hvala vam!
oblacila-za-dojencka
Če bi bil/a rada obveščen/a o vseh novostih, o novih zapisih in aktualnih popustih, te vabim, da se čimprej prijaviš na e-novičke in tako boš vedno med prvimi, ki bodo seznanjeni z vsemi novostmi. Prijaviš se TUKAJ.