Dojenček, Spanje

OTROŠKO GNEZDECE: neznan izdelek še pred kratkim, danes MUST HAVE

kokon
Leta 2016 smo pričeli iz EU uvažati ročno narejena gnezdeca za dojenčke v Slovenijo. Takrat v Sloveniji še niso bila poznana in izbire ni bilo. Marsikomu se je izdelek zdel nepotreben, z mislijo, da je to še ena marketinška poteza. Osveščanje o njih je seveda bilo potrebno, da smo ljudi seznanili o pozitivnih straneh gnezdec, kako lahko kupci olajšajo vsak dan sebi in otroku.
kokon
Pričele so prihajati pohvale, veselje, pričevanja in zahvale kupcev. Kaj hitro se je mnenje ljudi, staršev pričelo spremenjati, kajti gnezdece lahko neseš kamor koli, dojenčku je spalni prostor znan. Tudi če ste v drugem kraju, se otroka lažje uspava, polaga na bok, počuti se varnega in še bi lahko naštevali. Izkušnje so ves ta čas govorile zase in danes se za nakup gnezdeca ali kokona odloči ogromno ljudi, saj so starši z uporabo gnezdec zadovoljni in jih tudi sami priporočajo naprej.
Veseli nas, da smo v tem času kot malo družinsko podjetje z vrhunskimi gnezdeci iz certificiranih materialov razveselili že skoraj 1000 uporabnikov.
Slovenski trg je danes bogat z otroškimi gnezdeci oz. kokoni, ponudba je široka. Kupec lahko res izbira. Velja pa opozoriti, da bodite previdni pri izbiri kvalitete, ali so varno zašiti, ali so uporabljeni materiali certificirani in varni za otroka. Samo to šteje.
gnezdece
Na področju otroških gnezdec širimo ponudbo. Pravkar testiramo gnezdeca novega proizvajalca in če bo zadostil vsem zahtevam, jih bomo uvrstili v prodajo. Samo najboljše je merilo.
Pridružite se mnogim zadovoljnim uporabnikom naših gnezdec za dojenčke, vabljeni k nam!
Če bi bil/a rada obveščen/a o vseh novostih, o novih zapisih in aktualnih popustih, te vabimo, da se čimprej prijaviš na e-novičke in tako boš vedno med prvimi, ki bodo seznanjeni z vsemi novostmi. Prijaviš se TUKAJ.