Postani WOW! Baby ambasador/ka!

Draga mamica/ati ali bodoča mamica/ati! Obožuješ nakupovanje prikupnih in kvalitetnih otroških oblačil ter udobne opreme za otroško sobico ❤?

Potem si morda prav ti naša nova ambasadorka ali ambasador otroške trgovine WOW! Baby!

Družina WOW! Baby je vedno v iskanju zanimivih in novih sodelovanj. Tokrat smo v iskanju srečne nosečnice oz. ponosne mamice ali atija, ki si želi postati ambasador/ka otroške spletne trgovine WOW! Baby.

Spletna trgovina WOW! Baby je na trgu že od leta 2012 in vsako leto oskrbuje tisoče in tisoče dojenčkov ter malčkov. Smo majhno družinsko podjetje, ki se posveča 100 % zadovoljstvu strank, naša glavna motivacija pa so nasmeški na obrazih čudovitih otrok v naših oblačilih in ostalih izdelkov.

V kolikor želiš postati ponosni/a ambasador/ka naše blagovne znamke in imaš rad/a socialna omrežja, objave in delitev svojega zadovoljstva z drugimi mamicami in atiji, ne odlašaj in se prijavi.

Kakšne ugodnosti čakajo WOW! ambasadorja/ko?

Kakšni so pogoji, da lahko postaneš WOW! ambasador/ka?

Kaj moraš storiti?

Preprosto! Na spodnji prijavnici nam zaupaj svoje podatke in krajšo motivacijsko pismo o sebi in načinu sodelovanja v katerem se vidiš v našem skupnem sodelovanju.

Spletna prijavnica

Pokaži svoj profil / spletno stran / blog

Pravila razpisa

Prijavijo se lahko osebe starejše od 18 let iz Slovenije. Izbrani kandidati bodo morali v 2 tednih  po prejetem paketu izdelkov objaviti najmanj 1 objavo (fotografija/video – objava na feed-u, blogu ali spletni strani) in 2 paketa storyjev (vsaj 4 story-ji v paketu) v povezavi z blagovno znamko WOW! Baby. Pri izboru kandidatov se bodo upoštevale samo popolne prijave.

S sodelovanjem v razpisu se strinjate, da podjetje KUBUS spletna trgovina, Nataša Božič s. p., uporabi vaše poslane videe in fotografije za promocijske namene.