Dojenček, Oblačenje

Prispele so poletne kolekcije za naše dojenčke in malčke

poletne-kolekcije-wowbaby.si

Prispela so baby oblačila za vroče poletne dni proizvajalcev Pinokio in Eevi.
Njihova oblačila so narejena na Pojskem, imajo certifikat “varno za otroka”, bombažni materiali imajo OEKO-TEX STANDARD 100 certifikat (ne bodo vsebovali škodljivih ali strupenih snovi), uporabljajo se samo gumbi pritiskači brez niklja, zato so varni za vašega otroka, tiskanje oblačil poteka z barvami na vodni osnovi kar ne bo dražilo otrokove kože in ne bo vplivalo na njegovo zdravje. Oblačila so krojena tako, da nudijo udobje in brezskrbno gibanje. Enkratna so!

Pa poglejmo poletne kolekcije za leto 2023.

V kolekcijah boste našli bodije s kratkimi rokavi, bodi benkice, bodije na naramnice, pajace s kratkimi rokavi in hlačnicami, zelo priljubljene bloomers kratke hlačke, ki jih lahko oblečete samostojno ali čez pleničko, kratke majice in kratke hlačke. Za punčke lahko izberete tudi naglavni trak. Za hladna jutra in večere pa lahko dodate še tanjše dolge legice in jopo. poletni kosi so v velikostih tako za dojenčka, nekaj tudi za malčka. Vsi materiali otroških poletnih oblačil so iz mehkega, normalno debelega materiala, ki po večih pranjih ne izgubi lastnosti.

Poletni kosi ne bodo tiščali otroka ali ga ovirali pri igranju in raziskovanju. Še šik bodo, saj so oblačila izdelana po zadnjih modnih smernicah.
Ste že pripravljeni na vroče dni? Pobrskajte po naši trgovini, naj vas naše poletne kolekcije oblačil očarajo!

Lepo poletje želimo!

🌸 SUMMER GARDEN 🌸

pajac-wowbaby.sibodibodi-pajachlace-wowbaby.siotroska-oblacilatunika-wowbaby.si

 

⛵ SAILOR ⛵

pajac-wowbaby.sibodi-wowbaby.sibodi-wowbaby.sibodi-wowbaby.si bodi-wowbaby.si

Več o blagovni znamki PINOKIO si lahko preberete tukaj.

 

⚘ BOTANIC za punčke in PACIFIK za fantke 🐢

pajacbloomershlacebodibodi

bodibodirutazabicekratke-hlacebodi